
mahallemizde bulunan a101 mi böyle ya da diğer bütün a101 marketlerimi böyle bilmiyorum.bim marketlerini pazarladığı işe yaramaz alet edevattan, gıda diye sattığı işe 5 para etmez ürünlerden dolayı sevmiyorum, seveceğimi de sanmıyorum ama bazen ekmek almaya giriyorum yalan yok:) neyse konumuz bim değil, ki bim marketleri hakkında da bir iki kelam laf ederim sonraları.
A101 MARKETLERİNDEN ÜRÜN ALIRKEN KASADA SÜPRİZ YAŞAR MIYIM ?
a101 marketine giriyorum, girerken “bakalım bugün ne yaşayacağım” şeklinde kendimle iddiaya giriyorum ve neredeyse hemen her seferinde iddiayı ben kazanıyorum. pirinç alacağım, pirincin fiyat etiketini arıyorum, etiketler birbirine girip karıştığı için pirincin fiyat bilgisini bulamıyorum. arıyorum arıyorum yok, sonra buluyorum, taaa anasının nikahında başka bir ürünün ya üstünde ya da altında. neyse…
pirincin fiyatı makul, hemen alıyorum ve koyuyorum sepete. marketten ihtiyacım olan diğer ürün ve malzemeleri de sepete yerleştirdikten sonra bozulmaya yüz tutmuş sebze ve meyveleri neden ucuz fiyata halka satmıyorlar da burada çürümeye, üzerinde sineklerin uçmasına müsaade ediyorlar diye düşünüyorum ve bir iki volta attıktan sonra kasaya doğru yol alıyorum…kasa her zaman olduğu gibi boş, kasa görevlisi bayan ya da bay her neyse mağazayla ilgileniyor, ya raflara ürün diziyor ya da sağı solu topluyor. “kasa” diye tezgahtarın duyabileceği bir sesle bağırıyorum, sallana sallana, etrafı düzelte düzelte gelen kasa görevlisi… ve hiç şaşmaz; iki adet kasa vardır ve ben her zaman yanlış kasaya ürünleri koyarım. gelen elemanda “sol kasa lütfen” der.
cırt cırt satın aldığım ürünleri kasadan geçiriyor, benim gözüm ise kasa üzerinde bulunan, kasadan geçen ürünlerin fiyatlarını gösteren ekranda…o an telefonumda çalsa bakmıyorum, bu an çok önemli 🙂 işte başladık…pirinç rafda 10 lira ise kasada 11,90 lira gözüküyor… dur dur bi saniye filan ve yaşanan kısa bir hareketlilik..
tezgahtarın “ne oldu” gibilerinden suratıma bön bön bakması…
“pirinç fiyatı neden yüksek”
verilen cevap her zaman olduğu gibi heyecansız, umursamaz ve kaygıdan uzak “yanlışlık var demek ki”
benim cevabım ise son derece heyecanlı ve bir o kadar gergin: “iyi de kardeşim ne zaman gelsem hep aynı halt”
RAFLARDAKİ ÜRÜNÜN FİYATLARI GÜNCEL DEĞİL Mİ ?
siz burada bedava mı çalışıyorsunuz ya da insanlara bir kastınız mı var. sizin yüzünüzden bedavadan sinirleniyorum. ne zaman bir ürün alsam ürünün fiyatı raf da farklı kasada farklı. ve ne hikmetse hep kasada yazan fiyat yüksek, bir kerede rafdaki fiyat yüksek kasa ki fiyat düşük olsa dişimi kıracam.
A101 MARKETLERİNDEN ALIŞ VERİŞ YAPMAYA DEVAM EDECEM Mİ ?
her zaman değil, mecbur kalırsam giriyorum a101 marketine. bim’le a101 marketini kıyas yaptığımda a101 bana göre daha iyi çünkü a101 bim’e göre daha kaliteli ve yer yer marka ürün satıyor. bim’in ise ne sattığı belli değil. abuk sabuk ve komik isimler altında bir sürü ürünü ya kendileri ya da kendilerinin belirlediği firmalara üretiriyorlar
A101 MARKETİNİ ŞİKAYET ETTİM Mİ ?
ettim tabi etmez miyim ? telefonla, mahallemizde bulunan a101 marketinin sorumsuzca yönetildiğini, ürünlere fiyatlarında gerekli düzenlemelerin yapılmadığını, bazı ürünlerde fiyatların kesinlikle güncel olmadığını, çalışanlarının bu konuda neden hassas davranmadıklarını a101 müşteri hizmetlerini arayarak bir güzel dile getirdim ama değişen hiç bir şey olmadı. sanki şikayetimi duvara yapmışım gibi a101 işleyiş hiç bir değişiklik olmadan tümüyle aynı.
ilginizi çekebilecek ürünler:

Kullanım süresi biten ilacı içmek zararlı mı ?

Esrar içtikten sonra ne olur ?

6000 litre yatay süt soğutma tankı

2.el toplu satılık bina giriş çelik kapı çıkma kapı 650 TL

Yargıtay onama kararı ne zaman kesinleşir ?

ferforje tekli karyola METAL

İş bankasının 0 limitle kredi kartı yollaması

Bosch siemens ikinci el çamaşır makinesi kapağı 90 TL

Kara kaba sıva harcı ölçüleri merak edenler ?

Otoyollardaki dinlenme tesislerinin rezilliği

Kapı kilit kol açma makinesi ürün sadece 2 ay kullanıldı

Semt pazarında tezgah kiralasam günlük ne kadar öderim ?

Kekik suyu diş eti çekilmesine iyi geliyor mu ?

Halıyı nasıl yıkayalım halıcıya mı verelim kendimiz mi yıkayalım ?

Martı sesinden nefret ediyorum

KALİTELİ SU GEÇİRMEZ ARAZİ ÇADIRI 3 KİŞİLİK

1 m2 ytong duvara ne kadar yapıştırıcı gider ?

Türkiye finans bol kepçe hesabı yorumları

Orjinal kombi bacası olmadan kombinin garantisi başlar mı ?
