ikinci el elbise dolabı ayakkabılık FİYATI: 150 TL

ikinci el elbise dolabı ayakkabılık

temiz durumda ikinci el elbise dolabı ayakkabılık hiçbir kötü tarafı yok. şık ve sağlam bir mobilya üstelik aynalı ve yarı fiyatına satılıktır. hem ayakkabılık özelliği ve hem de elbise askısı özelliği olan bir mobilyadır. ucuz fiyata satılık olan söz konusu ikinci el elbise dolabı ayakkabılık sağlamdır hatasızdır.

FİYATI: 150 TL

 

ikinci el bosch çamaşır makinesi emniyet kilidi 8 kg iğneli soket

ikinci el bosch çamaşır makinesi emniyet kilidi

çıkma ikinci el bosch çamaşır makinesi emniyet kilidi. sağlam ve sorunsuzdur.  çalışmakta olan ama beyni yandıktan sonra arızalanan bir çamaşır makinesinden sökülmüş ve yedek parça niyetine satılmaktadır. bikinci el bosch çamaşır makinesi emniyet kilidi problemi yok sağlam yeni gibi emniyet kilidi ucuz fiyata satılmaktadır.

FİYATI: 50 TL

spot ikili somya 140*190 sıfır ayarında

ikili somya spot

sıfır gibi yeni ikili somya spot ucuz fiyata satılık 140*190 ölçüsünde ikinci el ikili somya.

ürün demirden imal edilmiştir ancak resimde görüldüğü gibi iskeleti sağlam ahşaptır. hem şık ve hem de sağlıklı olan söz konusu spot ikili somya ucuz fiyata satılıktır. kaliteli malzemeden imal edildiği için yamulma filan yapmaz.

FİYATI: 90 TL

ikinci el pembe köşe takımı kanepe

ikinci el pembe köşe takımı

2 senelik ikinci el pembe köşe takımı kanepe ucuz fiyata sağlam ve kaliteli bir köşe takımı Tay tüyü denilen kumaş ile imal edilmiştir. uzun tarafı 3 m kısa tarafı 2 m olan temiz bir köşe takım az kullanılmıştır.

ucuz fiyata satılık ikinci el pembe köşe takımı kanepe orjinal yastıklarıyla birlikte verilecektir. sağlam ve kaliteli olan ikinci el pembe köşe takımı kanepe çekyat gibi altında bazası yoktur.

FİYATI: 950 TL

ikinci el 8’li soyunma dolabı

ikinci el 8’li soyunma dolabı

ikinci el 8’li soyunma dolabı son derece sağlam ve kaliteli olan ikinci el soyunma dolabı en ucuz fiyata satılıktır. 5 takım mevcut yani resimde görmüş olduğunuz ikinci el 8’li soyunma dolabından 5 adet vardır.

her biri sağlam ve kaliteli malzemeden imal edilmiş olan ikinci el 8’li soyunma dolapların fiyatı da çok uygundur.

EN: 128 Cm
DERİNLİK: 36 Cm
YÜKSEKLİK: 200 Cm
KAPI GENİŞLİĞİ: 27 Cm
KAPI YÜKSEKLİĞİ: 89,5 Cm
BÖLÜM İÇ DERİNLİĞİ: 36 Cm
DOLAP GÖZ SAYISI: 8
KAPI AÇILMA DERECESİ: 90
GÖVDE MALZEMESİ : DKP SAC

FİYATI: 250 TL

ikinci el polyester tekne

ikinci el polyester tekne

temiz durumda ikinci el polyester tekne. hiç bir sorunu yok. 4 ya da 5 kişi birlikte rahatlıkla denize açılabilir ve balık yakalayarak isterseniz yüzerek hoş vakit geçirebilirsiniz. ikinci el polyester tekne.

satılık ucuz sağlam ve polyester tekne.

Derinlik: 50 cm
Boy: 225 cm
En: 110 cm

FİYATI: 6200 TL